Lions ondersteunen Natuurspeeltuin Voorschoten met € 9.000

Lions ondersteunen Natuurspeeltuin met 9000 euro

De oliebollenactie, EendjesRace en de Arty Party brachten bij elkaar een mooi bedrag op. Afgelopen week kon Lions voorzitter Marten Stavenga dan ook een mooie cheque van € 9.000,- overhandigen aan het bestuur van de Natuurspeeltuin.

De Lions steken het bestuur van de Natuurspeeltuin een warm hart onder de riem met deze cheque. Voorzitter Martine Rijfkogel was blij verrast met het mooie bedrag waarmee de aanloopkosten van de realisatie overbrugd kunnen worden.
De Stichting Natuurspeeltuin Voorschoten realiseert een duurzaam en natuurlijk speelterrein, waar kinderen in direct contact met de natuur, zodat zij onbeperkt en in een veilige omgeving kunnen buitenspelen. “En op een speelse manier kennis kunnen maken met de natuur, een positieve houding kunnen ontwikkelen tegenover flora en fauna en grenzen kunnen ontdekken en verleggen” vult Renkse Wijntjes van de Natuurspeeltuin aan.

Donateur worden van de Stichting de Natuurspeeltuin kan nog steeds. Kijk op www.NatuurspeeltuinVoorschoten.nl voor meer informatie. “Dat hoeft niet altijd geld te zijn, we hebben ook vrijwilligers nodig en klussers als de Natuurspeeltuin straks klaar is!”

382 thoughts on “Lions ondersteunen Natuurspeeltuin Voorschoten met € 9.000

Comments are closed.