2e Prijs

De Luchtvaart Experience

Bekijk de Parel aan de Vliet vanuit de lucht met de stuurknuppel in de hand. Vlieg met 3 personen in een Piper Archer onder begeleiding van een Airbus piloot. Na uitgebreide briefing vlieg je zelf vanaf Lelystad Airport richting Voorschoten en terug. De dag wordt compleet met een sessie op de Airbus A320 Simulator. Als toetje is bezoek aan Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome mogelijk. Deze prijs wordt aangeboden door Emile Nossin (voorzitter/chef-vlieger KLM Aeroclub) en Nick de Backer en Roel Schiffers (Sky-Sim).

KLM Aeroclub is een gezellige, actieve vliegclub met meer dan 200 leden, opgericht in 1970 door een groepje enthousiaste boordwerktuigkundigen. Naast het faciliteren van een goed onderhouden vloot, voorzien van de trotse KLM kleuren, organiseren wij het gehele jaar door tal van activiteiten zoals social evenings, excursies, korte clubvluchten en trips naar het buitenland vanuit onze eigen hangar op Lelystad Airport. Vliegers of niet-vliegers, KLM personeel of mensen van buiten de KLM, be welcome!

Bij Sky-Sim kan iedereen ongeacht ervaring deze bijzondere belevenis meemaken, een ervaring die zeker naar meer zal smaken! Bij elke vlucht wordt je natuurlijk begeleid door een van de professionele instructeurs van Sky-Sim. Sky-Sim heeft momenteel een Airbus A320 simulator in gebruik, en ze verwachten in de nabije toekomst de simulator vloot uit te breiden met 2 andere types.