Prijs 17

Full  fit20  experience Voorschoten

De winnaars van deze prijs tijdens de Eendjesrace krijgen van fit20 Voorschoten een full experience van een maand! Naast de 4 personal trainingen die jullie krijgen gaan jullie ook de seminar ‘waarom krachttraining’ bijwonen. Zo hebben de winnaars aan het einde van de maand extra spierkracht en kennis gewonnen om er een sterk 2019 van te maken.

Fit20 is wereldwijd de grootste en snelst groeiende vorm van HIT training! In 20 minuten per week, altijd onder begeleiding van een personal trainer en zonder om te kleden.

Eén van de unieke kenmerken van fit20 is dat je alleen of naar keuze met z’n tweeën traint. Op deze manier is het nog makkelijker om je te concentreren op de topprestatie die je gaat leveren. Anderen vormen geen afleiding en de aandacht van je personal trainer is volledig op jou gericht.

Tijdens de fit20 training ga je niet transpireren. Het apparaat is op hoge weerstand ingesteld en je traint op een laag tempo. Het lage tempo in combinatie met een omgevingstemperatuur van 17°C zorgt ervoor dat je geen zweetprikkel aan je lichaam doorgeeft. Al je energie gebruik je om jouw topprestatie te leveren. Geen gedoe met omkleden en douchen: je traint gewoon in je dagelijkse kleding.

Fit20 kost dus heel weinig tijd, is op afspraak en je hebt geen gedoe met omkleden of je sporttas inpakken. Zo is er altijd een geschikt moment om te trainen, voor, na of tijdens je werkdag. Dit maakt fit20 ook heel geschikt voor mensen die zich niet op hun gemak voelen in een sportschool douche, kleedkamer of in sportkleding.

Meer informatie op www.fit20voorschoten.nl